Vaszil Áginál nincs többé elfelejtett időpont!

Ha a vevőtípusokba kellene sorolnom magam, akkor azt mondanám: harmonizáló és-hagyománykövető keveréke típus vagyok…(remélem marketinges oktatónknak felcsillant most a szeme!) vagyis egyszerűbben: nem vagyok az a rögtön „fejest ugró” fajta,  aki azért mert  valami kecsegtetően hangzik belevág. Én szeretem körbejárni, megszaglászni, figyelni, kivárni, információt gyűjteni, …nézzük mások, hogy boldogulnak vele!

A kivárás művészete

Nem volt ez máshogy a bwnet-tel sem! Persze emlékszem a napra, hogy elhangzott a tréningen egy új lehetőség, kaptam szóróanyagot, megkerestek a cégtől, de nem .. én gondosan „ellenálltam”, persze közben azért (ÉN )figyeltem!

Amikor tele a naptárad, mégis van, hogy csak malmozol a kozmetikában

Aztán jött a nyár, a vendégek egymásnak adták a kilincset, nem volt már szabad időpontom, volt akit el kellett küldenem mert nem tudtam bevállalni, még túlórában sem…és akkor jöttek azon vendégeim, akik kimozdítottak a komfort zónámból de úgy rendesen! Az egyik nem jött el a megbeszélt időpontra,  a másik elfelejtett, a harmadik se (aki miatt korábban érkeztem a kozmetikába),  a negyedik aki mikor hívtam közölte, hogy ő épp úton van Horvátországba…tök jó….én meg délután 6 kor a févörit időpontban haza megyek…és közben vendégeket küldtem el!!!

Amikor már nincs mire várni! Az eredmények pedig önmagukért beszélnek…

Hát egy keményre sikeredett ÚJ HÁZIREND megírása után felhívtam Alexát és megbeszéltem vele, egy találkozót! Két héttel később az új rendszerem csatasorba állt, és meg kell mondjam remekül működik, a vendégek élvezik, sokan már rutinból használják az online bejelentkezést is, és hálásak az sms-eknek és az e- maileknek, mert van hogy úgy esnek be  „..úú tök jó,  hogy jött üzenet, mert fél 6 ra jöttem volna fél 5 helyett!” vagy”… ha én tegnap nem kapok sms-t akkor tuti elfelejtettem volna…” én meg elégedett félmosollyal nyugtázom , hogy látod Ági milyen jó, hogy belevágtál??

PS:  A ma délutáni vendégem úgy nyitott be: „Nem kaptam sms-t!”  (Úgy néz ki elírtam a telefonszámát, 🙂 …. lehet lassan nekem is írnak házi rendet! 😉

Köszönjük a hiteles partneri véleményt az Image Skincare kozmetikusának, Vaszil Áginak!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓT KÉREK A BWNET.HU MŰKÖDÉSÉRŐL, árakról és új funkcióiról KATTINTS RÁ >>!

 

Hozd ki az idei évedből a maximumot, időpont veszteség nélkül!

Mit szólnál, ha…

vendéged automatikusan kapna üzenetet a megbeszélt időpontról már akkor, amikor beírod naptáradba?

ráadásul egy nappal érkezése előtt is emlékeztetnénk őt a pontos dátumra?

Mindezt automatikusan, felesleges plusz munka nélkül! KATTINTS RÁ >>!

bwnet.hu rendszerének legnépszerűbb funkciói:

ÚJ! vendértesítő rendszer! (személyes és telefonos bejelentkezés esetén is!)

Online időpontfoglaló és marketing rendszer

Ügyviteli rendszer (raktárkezelés, készletkezelés, számlázás)

Forrás: https://bwnet.hu/hirek/vaszil_aginal_nincs_tobbe_elfelejtett_idopont

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.